Anadolu Ajansı 92 Yaşında

Anadolu Ajansı'nın kuruluşunun 92. yıl dönümü dolayısıyla kentteki bazı sivil toplum kuruluşları ve daire müdürleri kutlama mesajı yayımladı.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ömer Erakman ve Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemil Güler'ın ortak yayımladıkları mesajda, AA'nın tarafsız, doğru, eksiksiz ve sorumlu habercilik anlayışının ajansın güvenilirliğine güç kattığı belirtildi.

Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Emin İnağ da dürüst, yapıcı haberleri ile hizmetlerini sürdüren AA'nın kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Edirne Sağlık Müdür Vekili Dr. Ayşegül Doğan ise AA'nın başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Alperen Ocakları Edirne Şube Başkanı Alpaslan Cankaloğlu da AA'nın Türk basınının gelişmesine katkı sağlayan bir kurum olduğunu ifade etti.

Olin Edirne Basketbol Kulübü Basın Halkla İlişkiler Koordinatörü Levent Takan da Türkiye'nin en saygın haber ajanslarından AA'nın kuruluş yıl dönümünü kutladı.

- Meriç Nehri'nde bir erkek cesedi bulundu.

Jandarma ekipleri, Meriç Nehri'nin birinci derecede yasak askeri bölge olan Umurca Köyü yakınlarında yaptıkları kontrollerde, aklaşık 70 kilogram ağırlığında, 175 santimetre boyunda, 35-40 yaşlarında bir erkeğe ait ceset buldu. Üzerinden herhangi bir kimlik çıkmayan cesedin kısmen çürüdüğü tespit edildi.

Nehri aşarak Yunanistan'a gitmek isteyen yabancı uyruklu kişiye ait olduğu tahmin edilen ceset, otopsi yapılması için İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi .