Akhisarlı Devler Öğrenciler İle Buluştu

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi'nde mücadele veren Akhisar Belediyespor Basketbol takımı, 251 Bin Dev Yürek Projesi kapsamında Akhisar Anadolu Lisesi'nde öğrencilerle buluştu.

Akhisarlı Devler Öğrenciler İle Buluştu
Akhisar Anadolu Lisesi, Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi, Akhisar Anadolu Öğretmen Lisesi, Anadolu Kız Meslek Lisesi ve Fen Lisesi'nden gelen 200’e yakın öğrenci ile Akhisar Anadolu Lisesi kantininde öğrencilerle buluşan Akhisarlı devler, soruları yanıtladı. İlk olarak söz alan Akhisar Belediyespor Basketbol Takımı Antrenörü Zafer Aktaş, “2005 yılından bu yana 7 yıldır Akhisar’da basketbol A takımımızın antrenörlük görevini yürütmekteyim. İlk geldiğimiz de kentimizde basketbol alevini yükseltmek olmuştu. Bugün burada sizleri gördüğümde, bu alevin amaca ulaştığını gördüm. 3 yıldır Türkiye Erkekler Basketbol 2 Ligi'nde Play-off oynuyoruz. Bu sezon da ilk 8 takım arasına girmeyi garantiledik ve Play-Off oynayacağız. Sizin gibi dev yürekli öğrenciler bizlerin umududur. Gelecekte sizleri de bu başarının içerisinde görmek isteriz” dedi.

Üç yıldır takımda forma giyen 35 yaşındaki kaptan Levent Demirci, takım içerisindeki arkadaşlığın Son derece iyi olduğunu ve bunun da başarıyı tetiklediğini kaydetti.

Menajer Umut Erol Görür ise, “Hayatımızın bir çok bölümünü takım içerisinde arkadaşlarımız ile yaşıyoruz. Aile ortamı içerisinde yaşıyoruz ve bu da başarımızı tetikliyor” dedi.

Akhisarlı devler, daha Sonra okulun bahçesinde öğrencilerle buluşup basketbol şovu yaptı. Ardından düzenlenen minik yarışmada basket atışını başaran öğrencilere yaklaşık 100 adet basketbol topu hediye edildi .