Adanalı Tenisçilerin Başarısı

Adana Atlıspor Kulübü tenisçileri, katıldıkları tüm yarışmalardan derecelerle döndüler.

Adanalı Tenisçilerin Başarısı
Antalya Manavgat’taki Alibey Clup’de Türkiye Tenis Federasyonunca gerçekleştirilen müsabakalarda Osman Can Söyler, 14 yaş grubunda birinci oldu. Aynı yarışmada Berke serin kendi grubunda birinci, Tuna Kaan Ayman ikinci, Berke Gönlüşen de yine kendi grubunda üçüncü oldu. 12 yaş kategorisinde Emir Şendoğan birinci, Sude Kış ikinci, 10 yaş yarışmalarında da Baran Söyler final oynayarak ikinci oldu.

Emir Şendoğan ayrıca, Adana Tenis Dağcılık ve Su Sporları Kulübü’nde gerçekleştirilen 12 yaş hafta sonu turnuvasında grubunda birinci oldu.

Trabzon’da Trabzon Tenis Kulübü’nde gerçekleştirilen yarışmalarda ise Tuna Kaan Ayman, 14 yaş hafta sonu turnuvasında grubunda birincilik kürsüsüne çıkarak kupanın sahibi oldu. Tuna Kaan Ayman da 12 yaş grubunda Teni Federasyonunca İzmir’de gerçekleştirilen kış kupası turnuvasında birinci oldu.

Kulüp Yönetim Kurulu üyesi Rıdvan Söyler, konusunda uzman antrenörleri Daniel, Mehmet Savrun ve Ergün Acarca nezaretinde çalışan kulüp tenisçilerinin başarılarının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, bu başarıların bundan sonra da artarak devam edeceğine inandığını vurguladı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen törende ise, gelecek vaat eden tenisçiler, kupalarıyla gurur tablosu oluşturdular. Tenisçiler, elde ettikleri başarıyı, kendilerine en iyi çalışma ortamını sunan kulüp yöneticileri ile antrenörlerine armağan ettiler.

Kulüp As Başkanı Serdar Öztekin, yaptığı konuşmada, başarılı tenisçileri tek tek kutlayarak, devamını diledi.

Kulüpte yapılan yeniliklere de dikkati çeken Öztekin, tenis bölümünün yenilendiğini, projesinin de hazır olduğunu belirterek, "Bu sayede tenisçilerimiz çalışma ortamı daha modern hale gelecek" dedi.