19 Mayıs Üniversitesi Fuara Katıldı

12. Yükseköğretim tanıtım günleri ve eğitim fuarına katılan 19 Mayıs Üniversitesi, üç gün boyunca sınava girecek öğrencilere tercih yapmadan önce bölümler ve puanlarla ilgili bilgi verecek.

19 Mayıs Üniversitesi Fuara Katıldı
Bu yıl 12'ncisi düzenlenen Kaleiçi Rotary Kulübü, Antalya Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nün destek ve denetimleri ile yapılan Yükseköğretim tanıtım günleri ve eğitim fuarı 05-07 Nisan tarihleri arasında Cam Piramit Sabancı Kongre Merkezi'nde devam edecek. Devlet, vakıf ve yabancı temsilciliklerdahil toplam 53 üniversitenin katıldığı etkinlikte 19 Mayıs Üniversitesi de tanıtımını yapmaya devam ediyor.

Üniversiteyi tanıtmak için Türkiye çapında düzenlenen tüm fuarlara katıldıklarını söyleyen 19 Mayıs Üniversitesi Basın Yayın Birimi Görevlisi Gökhan Çetin "Samsun 19 Mayıs Üniversitesi bu yıl 37. yılını kutlayan bir devlet üniversitesi. Öğrencilere meslek seçimlerinde yardımcı olabilmeleri için üniversitemizin bölümleri ve puanlar hakkında bilgi verip tanıtmaya çalışıyoruz. Amacımız bu. Lise son sınıfa giren öğrencileri tercih yapmadan önce bilgilendireceğiz" dedi.