167. Yıl Dönümü Kutlamaları

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıl dönümü kutlamaları kapsamında bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

Emniyetten yapılan yazılı açıklamaya göre, Emniyet Müdür Yardımcısı Atilla Demirel ve birim amirlerinden oluşan heyet, etkinlikler kapsamında, Emniyet Teşkilatı Vazife Melülü ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Osmaniye Şubesini ziyaret etti.

Dernek Başkanı Mahmut Kaplan, ziyaret sırasında, ''Tüm emniyet teşkilatının 167. kuruluş yıl dönümünü kutlar, her türlü kaza ve beladan uzak kalmalarını temenni ederim'' ifadeleri kullandı.

Osmaniye Polisevi'nde de polislerin açılacak komiser yardımcılığı kursu ile yurt dışı misyon koruma sınavlarına hazırlıklı olmaları amacıyla birimler arası bilgi yarışması düzenlendi.

Bilgi yarışmasına, 20 ayrı birimden 3'er yarışmacı olmak üzere toplam 60 polis memurunun katıldığı kaydedildi.

Yarışma sonunda birincinin Özel Harekat Şube Müdürlüğü, ikincinin KOM Şube Müdürlüğü, üçüncünün ise Olay Yeri ve İnceleme Şube Müdürlüğü olduğu aktarıldı.

Yarışmada dereceye giren birimlere ödüllerinin 10 Nisan Pazar günü Devlet Bahçeli Meydanı'nda yapılacak Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıl dönümü töreninde verileceği bildirildi.