Kırcalı A.ş. Yapı Yaşam Fuarı'nın Gözdesi Oldu

Bursa Uluslararası Yapı & Yaşam Fuarı ve Kongresi BUTTİM’deki TÜYAP Fuar Merkezi’nde önceki gün ziyaretçilerine kapılarını açarken, Bursa’nın köklü inşaat firmalarından Kırcalı Yapı A.

Kırcalı A.ş. Yapı Yaşam Fuarı'nın Gözdesi Oldu
Ş, fuar içindeki standının yanı sıra bahçede sergilediği dev alt yapı ürünleriyle de fuarın gözdesi oldu. Kırcalı Yapı Malzemeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Kırcalı, TÜYAP Fuarcılık tarafından düzenlenen Yapı & Yaşam Fuarına her yıl katıldıklarını ve sergiledikleri ürünlerin ilgi gördüğünü söyledi.

Firmalarının inşaat malzemeleri satışının yanı sıra, alt yapı ve üst yapı elemanları ürettiğini söyleyen Sebahattin Kırcalı, ‘kalite’nin şirketlerinin en önemli prensibi olduğunun altını çizerek, “Bugüne kadar kaliteden asla taviz vermediğimiz için müşterilerimizin güvenini kazandık” diye konuştu.

Firmalarının1960 yıllında babaları Salih İbrahim Kırcalı tarafından kurulduğunu ve inşaat malzemeleri satışı ile işe başladıklarını belirten Sebahattin Kırcalı, “1989 yılına kadar inşaat malzemesi, sıhhi tesisat malzemeleri ile temelden çatıya kadar tüm ürünlerin satışını yaptık. 1989 yılında A.Ş. olduk.1997 yılında da alt yapı ve üst yapı ürünlerinin imalatına başladık. Şu anda bölgemizde alt yapı ürünlerinde çeşit, kalite ve ürün kapasitesi olarak önemli bir firmayız” dedi.