Kayıp Kardeşin Derede Bulunan Cesedi Böyle Çıkarıldı
Balıkesir'in Susurluk ilçesinde 51 gün önce 16 Şubat tarihinde ortadan kaybolan Biçen kardeşlerden birinin cesedi dün, diğerinin cesedi ise bugün bulundu.

Bulunan ceset Cumhuriyet Savcısının olay yerine gelmesinin ardından talimatıyla çıkarıldıktan sonra Mustafa Kemalpaşa Devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Buradaki incelemeden sonra ise kesin ölüm nedeninin tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Aile yakınlarına teşhis ettirilen ceset, Adli Tıp Kurumundaki incelemeden sonra Susurluk'un Reşadiye köyünde toprağa verileceği öğrenildi.
AFAD EKİPLERİ BULDU
Derenin ortasındaki adacıkta sıkı ağaç ve çalılıkların arasına katılıp sıkışan ceset AFAD ekipleri tarafından güçlükle çıkarıldı. Halat çekip, merdiven uzatan AFAD dalgıçları ceset torbasına koydukları cenazeyi kıyıya taşıdıktan sonra tabuta konulup morga kaldırıldı. AFAD ekibi Susurluk'ta 24 saattir kesintisiz olarak devam eden çalışmalarının sonunda her iki kayıp kardeşin cesetlerinin bulunmasının ardından ilçedeki görevlerini tamamlayıp tekrar Balıkesir'e döndü. Öte yandan, vücutlarında mermi delikleri bulunan, öldürüldükleri anlaşılan Emreh ve Cihan Biçen kardeşlerin katil yada katillerinin kimliklerinin tespit edilerek yakalanmaları ve faili meçhul çifte cinayet olayının aydınlatılması için başlatılan soruşturmanın geniş çaplı olarak sürdürüldüğü bildirildi.
