Başkan Çerçioğlu’na Ziyaretçi Akını

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Nazilli’de geçirdiği kaza sonrası bir haftalık istirahatın ardından işlerinin başına dönmesiyle hergün ziyaretçi akınına uğruyor.

Başkan Çerçioğlu’na Ziyaretçi Akını
Bugün birçok sivil toplum örgütünü ağırlayan Başkan Çerçioğlu, ziyaretlerden dolayı Aydınlılara teşekkür etti. Nazilli’de geçirdiği trafik kazasında hafif yaralanan Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na ‘geçmiş olsun’ ziyaretleri sürüyor. Bugün Başkan Çerçioğlu’na Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanları ziyaret ettiler. Ziyarete CHP Merkez İlçe Başkanı Barış Altıntaş, CHP Bozdoğan İlçe Başkanı Hikmet Saatçi, CHP Kuyucak İlçe Başkanı Uğur Doğanca, CHP Karacasu İlçe Başkanı Cengiz Çumralı, CHP Karpuzlu İlçe Başkanı Kerim Yüksel katıldı.

CHP’li İlçe Başkanları Başkan Çerçioğlu’na geçmiş olsun dileklerini iletirken, bu tür üzüntü verici kazaların bir daha yaşanmaması temennisinde bulundular.

KOÇARLI SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ ZİYARET ETTİ

Özlem Çerçioğlu’na hergün onlarca kişi ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletirken, ilçelerden de ziyarete geliyorlar. Aydın Şpförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Belediye Meclis Üyesi Semih Özmeriç ile birlikte Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Müdürü Mustafa Dağlı, Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Abdullah Ünal, Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Gökçen, Koçarlı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nejdet Şengül, Şoförler Odası 2. Başkanı Oktay Mantar katıldı.

EFELER NAZARLIK HEDİYE ETTİ

Türkiye Kuva-yi Milliye Mücahitler Derneği Başkanı Mustafa Yormaz ve Yönetim Kurulu üyeleri de Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret ederek geçmiş olsun temennilerini ilettiler. Ziyarette Aydın’ın en yaşlı efesi olan 82 yaşındaki Ali Rıza Cihan, yörüklere özgü çıtlık ağacından yapılan nazarlığı Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na hediye etti. Diğer yandan Başkan Çerçioğlu’na 133 Nolu Şehiriçi Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı Zafer Gezer ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye-İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Hidayet Yaman ve yönetim kurulu üyeleri geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. Hergün onlarca kişinin telefon açarak geçmiş olsun dileklerini kendisine ilettiğini ve bir o kadarda ziyaretine gelenler olduğunu dile getiren Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Dostlarımızın ziyaretleri bizleri çok mutlu ediyor. Yapmış oldukları nazik ziyaretten ve gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.