Avrupa Şampiyonuna Başkan Külcü'den Altın

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Estonya'da gerçekleştirilen Wushu Şampiyonası'nda genç bayanlar kategorisinde Avrupa şampiyonu olan Çorum Belediyespor sporcusu Münire Demirci'yi altınla ödüllendirdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Wushu İl Temsilcisi Abdullah Yiğittaşçı, antrenörü İlhan Aşkın ve babası ile Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'yü ziyaret eden Demirci, şampiyona hakkında bilgi verdi.

Demirci'nin Avrupa şampiyonu olması nedeniyle hem ülke hem Çorum adına büyük bir sevinç yaşadıklarını dile getiren antrenör İlhan Aşkın, "Çorum Belediyesi'nin verdiği destekle sporcumuz önce Türkiye Şampiyonluğu ardından da Avrupa Şampiyonluğu kazandı. Başka kulüpler gibi yetişmiş isimleri alarak başarı yakalamıyoruz, Kendi öz değerlerimizle bu başarıyı yakaladığımız için daha mutluyuz. Verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Wushu İl Temsilcisi Abdullah Yiğittaşçı da, bu başarının elde edilmesinde katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

Avrupa Şampiyonu olan Münire Demirci'yi başarısından dolayı kutlayan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise, "Zirveye çıkmak zordur, orada kalmak ise daha zor. Avrupa şampiyonu oldun. Şimdi tüm gözler senin üzerinde olacak. Ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırmaya devam et" dedi.

Çorum'un her alanda olduğu gibi sportif faaliyetlerde de büyük başarılara imza attığını dile getiren Külcü, spora olan desteklerinin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada devam edeceğini açıkladı.

Küçük işlerle uğraşmadıklarını dile getiren Külcü, "Biz fotoğrafın bütününe bakıyoruz, küçük düşünmüyor küçük işlerle uğraşmıyoruz. Türkiye'de üçüncülük ödülünü aldık, tesisler yeni çalışmalar devam ediyor. Genele baktığımız zaman Çorum'un her alanda hızlı bir gelişim gösterdiğini görmek mümkün. Bunların içine Belediyespor ile birlikte sporu da kattık ve kazanılan başarılar ortada. Münire kızımız bugüne kadar kendisine verdiğimiz emeğin karşılığını kazandığı bu başarı ile bize, Çorum'a ve tüm Türkiye'ye fazlasıyla ödedi.

Şimdi biz ona daha fazla destek vereceğiz ve ondan daha büyük başarılar bekleyeceğiz' dedi.