Anadolu Aslanları Sahaya Çıkıyor

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şubesince bu yıl 2.'si organize edilecek halı saha turnuvasının 8 Nisan'da başlayacağı ve 5 hafta süreceği bildirildi.

Anadolu Aslanları Sahaya Çıkıyor
ASKON Adana Şube Başkan Yardımcısı ve Tertip Komitesi Başkanı İmam Gazali Hıradağı, amaçlarının; ASKON üyeleri arasındaki birlik ve beraberliği pekiştirip, yeni dostluk köprülerinin kurulmasına fırsat sunmak olduğunu söyledi.

Üyeler arasındaki dayanışma ve kaynaşmayı artırırken, spora da öncülük edeceklerinin altını çizen Hıradağı, sporcuları teşvik edip, aynı zamanda da onları elde edecekleri başarılarla ödüllendirmek istediklerini dile getirdi.8 Nisan Pazar günü başlayacak turnuvanın 27 Mayıs'ta oynanacak final karşılaşmasıyla sona ereceğini kaydeden Hıradağı, 5 hafta sürecek organizasyonda büyük bir heyecan ve çekişme yaşanmasını beklediklerini ifade etti.

Hıradağı, 'Tüm işadamlarımızı, çok zevkli ve çekişmeli geçeceğini düşündüğümüz maçlarımızı izlemeye davet ediyorum. Maçlar pazar günleri 12.00-19.00 saatleri arasında günde 4 maç şeklinde yapılacak. Her zaman yol haritası olarak belirlediğimiz o sözü bir kere daha söyleyerek, tüm katılımcı takımlarımıza şimdiden başarılar diliyorum. Unutulmamalıdır ki, spor: dostluk, barış ve kardeşliktir. ' dedi.