Bilecik'te İl Encümen Toplantısı

Bilecik İl Encümen toplantısı, Vali Halil İbrahim Akpınar başkanlığında yapıldı.

İl Genel Sekreteri Halis Nalbant, İl Encümen üyeleri Kemal Ünver, Ertuğrul Torun, Hayati Kaba, Nuri Aslan ve Tuğrul Ünsal ile ilgili daire müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda, 6 gündem maddesi görüşüldü.

Toplantıda, Gölpazarı ilçesi Karaağaç köyü köyiçi mevkisindeki harman ve samanlık vasıflı parselin ifraz işlemi, Pazaryeri ilçesi Karaköy 152 ada, 4650 numaralı parsellerin birleştirme işlemi, merkez Gazipaşa Mahallesi Atatürk Bulvarındaki binanın onarımının yaptırılması, amatör spor kulüplerine malzeme yardımı, Gençlik Haftası etkinliklerinde ihtiyaç duyulan materyallerin İl Özel İdaresince karşılanması ile merkez Pelitözü köyü Pelitözü göleti yolunun genişletme çalışmaları nedeniyle parsellerin kamulaştırılması ve kamu yararı kararı alınması talepleri görüşüldü.

-Bilecik Tabip Odası'ndan Vali Akpınar'a ziyaret

Bilecik Tabip Odası Başkanı Dr. Ethem Dağlı ve yönetim kuruyu üyeleri, Vali Halil İbrahim Akpınar'ı makamında ziyaret etti.

Vali Akpınar, Dr. Dağlı ve yönetim kurulu üyelerini kabulünde, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni görevlerinde başarılar diledi.

Dr. Dağlı da Akpınar'a oda çalışmaları hakkında bilgi verdi. Dr. Dağlı ve beraberindekiler daha sonra Belediye Başkanı Selim Yağcı ve İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Ali Fidan'ı ziyaret etti .
Kaynak: AA