Ekrem Bora'yla anısını anlatıp tabutunu öptü

Hayatını kaybeden Yeşilçam'ın usta oyuncusu Ekrem Bora için düzenlenen törende konuşan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Bora ile ilgili ilginç bir anısını anlattı. Tatlıtuğ'un çok üzgün ve konuşmakta zorlandığı dikkatlerden kaçmadı.

Ekrem Bora'yla anısını anlatıp tabutunu öptü
Kadıköy 'deki Florence Nightingale Hastanesi 'nde 30 Mart Cuma gününden beri tedavi gören ve önceki gün akciğer ödemi nedeniyle hayatını kaybeden Ekrem Bora için, bugün Akatlar Kültür Merkezi 'nde tören düzenlendi.

Gümüş adlı dizide Ekrem Bora ile 100 bölüm birlikte oynayan Kıvanç Tatlıtuğ, törende yaptığı konuşmada duygusal anlar yaşadı. Tatlıtuğ, Bora ile ilginç bir anısını paylaştı. 

1997 yılında Adana’dan İstanbul’a geldiği zamanlarda Kalamış lisesinde basketbol oynarken Ekrem Bora'yı gördüğünü belirten Tatlıtuğ, "Torununu okula getiriyormuş. Yanına bile yaklaşamadım, cesaret edemedim tersler mi diye. 8 yıl sonra 2005 yılında Gümüş dizisinde birlikte rol almaya başladık. Onunla tanışma fırsatı buldum, ağlamaktan başka bir şey yapmadım" dedi.

Ekrem Bora'nın kendisine çok şey öğrettiğini belirten Kıvanç Tatlıtuğ, "Hayatımda bu kadar karizmatik, ailesine bağlı, halk adamı, canı gönülden kalbini bütün herkese açmış, kalbinden birer parça herkese hayatı boyunca vermeye çalışmış bir insanı tanımaktan dolayı gurur duyuyorum. Dünyanın en şanslı insanıyım. Hepimizi başı sağ olsun" diyerek Bora'nın tabutunu öptü. BEYAZ GAZETE