Sağlık Bakanı Akdağ Eskişehir'de

Kütahya'dan dönüşünde Eskişehir AK Parti Teşkilatını ziyaret eden Bakan Akdağ, "Ana muhalefet partisi liderinin yapabileceği en yakışıksız hareket, kendi ülkesini yurtdışında şikayet etmek olabilir" dedi.

Sağlık Bakanı Akdağ Eskişehir'de
Parti binasında Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Ülket Can,İl Başkanı Süleyman Reyhan tarafından karşılan Bakan Akdağ, "Ana Muhalefet Partisi liderine Eskişehir'den ben şöyle seslenmek istiyorum. Karalama ve iftira kampanyasının fayda etmediğini daha önceki seçimlerde göremediysen sayın Kılıçdaroğlu; gözünü aç ve gör. Bu kadar iftira ettiniz, halkımız bize yüzde 34 oy vermişti. Bu yüzde, 47'ye çıktı. Biraz daha iftira ettiniz yüzde 49'a çıktı. İstersen,iz siz iftiralarınıza biraz daha devam edin; buyüzde 50'nin üzerine çıkacak" dedi.

Akdağ, açıklamasında şunları söyledi: "Ülkesini her yabancı ülkeye gittiğinde şikayet eden bir ana muhalefet partisine, vatandaşlarımız nasıl davranacağını ya da ona ne şekilde oy vereceğini bilecek bir durumda. Aslında bugüne kadar Dışişleri bakanımız bunu söyledi mi bilmiyorum. Ben de işitmedim ama bir Ana muhalefet partisi liderinin yapabileceği en yakışıksız hareket, yurtdışına çıktığında kendi ülkesini şikayet etmek olabilir. Maalesef Sayın Kılıçdaroğlu bunu sıklıkla yapıyor. Biz yolsuzlukların, yoksullukların üzerine gitmiş birhükümetiz. Bizim için yasaklar, yolsuzluklar kırmızı çizgilerdir. Biz kendimiz buraya yaklaşmadığımız gibi kimseyi de yaklaştırmayız. Tabi ki 75 milyonluk ülkede çok iş yaptığınız zaman, yanlış işler yapan da çıkıyor. Yanlış işler yapan varsa; onlar için de gerekli muameleyi yerine getiriyoruz." Bakan Akdağ, basın toplantısından sonra Yüksek Hızlı Tren (YHT) ile Ankara'ya hareket etti .
Kaynak: İHA