Yasağın Sağlıkla İlgisi Yok. Burnumuza Başka Kokular Geliyor

Kanal D anchormeni M.Ali Birand, Afyon Valisine aldığı içki yasağı nedeniyle tepki gösterdi. Valiye canlı yayında seslenen Birand " Valla bravo Vali beye ama bu yasağın sağlıkla pek ilgisi yok. Burnumuza başka kokular getiriyor " dedi.

Yasağın Sağlıkla İlgisi Yok. Burnumuza Başka Kokular Geliyor
Afyonkarahisar 'da kamuya açık alanlarda içki satışı ve tüketimi yasaklandı. İl valisi yaptığı açıklamada yasağın zaten var olduğunu söyleyerek, 'Eski köye yeni adet getirmedik ' dedi.

BİRAND KARARA TEPKİLİ

Afyon'da Vali tarafından konulan içki yasağı Kanal D anchormeni M.Ali Birand'ın da gündemiydi. Haberi sunmadan önce alınan karara ait düşüncülerini dile getiren Birand, içki yasağını anlamsız buldu.

BURNUMUZA BAŞKA KOKULAR GETİRİYOR

Vali'nin içki yasağı gerekçesini de dile getiren Birand 'Nedeni neymiş biliyor musunuz? Trafik kazaları ve kamu güvenliği ' sözleriyle Vali'ya imalı bir mesaj gönderdi. İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in açıklamalarından da bir şey anlamadığını söyleyen Birand 'İçişleri Bakanı ne söyledi anladınız mı? Ben anlamadım ama bravo Vali beye. Valla bravo ama bu yasağın sağlıkla pek ilgisi yok. Burnumuza başka kokular getiriyor. Tekrar bu kararını gözden geçirmesinde fayda var. ' dedi.

BEYAZ GAZETE