Ordu İlçe Yolları Tam Gaz

Karayolları Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu, Ordu ilçelerinde yol çalışmalarının hız kazandığını söyledi.

Ordu İlçe Yolları Tam Gaz
Uraloğlu, Fatsa-Aybastı, Fatsa-İkizce, Korgan-Çamiçi, İslamdağ-Korgan arasındaki yol çalışmaları hakkında bilgi verdi. Fatsa-Aybastı arasındaki yolda çalışmaların 2 ihaleli olarak ettiğini, hatta müteahhit firmanın kış mevsiminde de çalıştığına dikkat çeken Uraloğlu, İkizce yolunun 7 km’lik kısmının ihalesini yaptıklarını ve yıl sonuna kadar bitireceklerini belirtti.

Geri kalan 10 km’lik kesimin de ihalesinin yapıldığını belirten Uraloğlu, itiraz süresinin bitmesinin ardından yer teslimi yapılarak çalışmaların başlanacağını kaydetti.

Fatsa-Kumru arasında henüz şantiyeyi açılmadığını, yolda iyileştirmeler yapıldığını ve bu yıl bitirileceğini belirten Uraloğlu, “Fatsa-Kumru, Korgan-Çamiçi şantiyelerin de çalışmalara başlanacak. Hava şartlarının durumuna göre bu sene çalışmaları devam ettirmeyi düşünüyoruz. Önceki yıllardan ihale edip başlayamadığımız İslamdağ-Korgan yolunun şu anda şantiye kurulumu tamamlandı ve çalışmalara başladı.

Kamulaştırma ile ilgili aşama kat ettik, herhangi bir problem gözükmüyor. Ordu ilinde geçmiş yıllarda başlattığımız şehir geçişlerinin beton asfalt yapılması uygulamasına bu yıl da devam edeceğiz. Bu yıl 10 adet yerleşim yerinin şehir geçişinin beton asfalt yapılması ile ilgili ihale hazırlıklarımızı yaptık. Şu anda ihale sürecimiz devam ediyor. Mevsim şartlarına göre çalışmalara başlamış olacağız” dedi.

Kaynak: İHA