Gençlik Şenliği Başlıyor…

Antalya Büyükşehir Belediyesi 2-5 Mayıs tarihleri arasında 3.Antalya Gençlik Şenliği'ni düzenliyor.

Gençlik Şenliği Başlıyor…
Antalya Kültür Merkezi (AKM) ve Cam Piramit'in bulunduğu Atatürk Kültür Parkı içerisinde gerçekleşecek olan Antalya Gençlik Şenliği'nde ana sahnede her gün iki ünlü grup gençlerle buluşurken, alternatif sahnede de her gün 18.00- 20.00 saatleri arasında amatör müzik gurupları performanslarını sahneleme fırsatı yakalayacak.

Şenlik süresince ünlü sanatçı ve gruplar, Nev, Pentegram, Model, Zakkum, Luxus, TNK, Biz ve Melis Danişmend ücretsiz konserler verecek. Konserler Cam Piramit Otoparkı alanında her akşam saat 20.00'de başlayacak.

2 Mayıs'taki şenliğin açılış konserinde TNK ve Nev sahneye çıkacak Şenlikte konserlerin yanı sıra tiyatro gösterileri de yapılacak. Her gün saat 18.00'de AKM Aspendos Salonu'nda gençlik tiyatro toplulukları oyunlarını sahneleyecek. Yaratıcı Sanatlar Tiyatro Topluluğu 'Kanlı Nigar', Akdeniz Üniversitesi Tiyatro Topluluğu 'Yaşlı Hanımın Ziyareti', İnceayar 'Doğaçlama Gösteri', Tiyatromuz 'Zortlangalı' adlı oyunlarını ücretsiz sahneleyecek.

Antalya Gençlik Şenliği'nde Leman ve Uykusuz dergilerinin stantları kurulacak. 5 Mayıs'ta Uykusuz ve Leman dergilerin yazarları ile imza günü yapılacak. Antalya Karikatür Yarışması Sergisi ve Ödül Töreni de şenlik kapsamında gerçekleştirilecek. Şenlik alanında ayrıca gençlik oyun parkı ile yeme içme stantları da kurulacak .
Kaynak: İHA