Yeşeren Umutlar Projesi'nin Ygs Başarısı

Yükseköğretime Geçiş Sınavı(YGS)'nda 'Yeşeren Umutlar Projesi' kapsamında dershane desteği alarak, Siirt il birincisi olan Yunus Toprak, Vali Musa Çolak tarafından ödüllendirildi.

Siirt FEM Dershanesi'nden il birincisi ve Türkiye bin 427'ncisi olan Yunus Toprak, Milli Eğitimden sorumlu Vali yardımcısı Gürbüz Saltaş, İl Emniyet TEM Şube Müdürü Hakan Korkusuz, FEM Dersanesi Müdürü İlbey Öncü, Yeşeren Umutlar Dernek Yöneticileri Fuat Akkoyun ve Nezir Er ile birlikte Vali Musa Çolak’ı makamında ziyaret etti.

Vali Çolak, YGS'de dereceye girerek, il birincisi olan Yunus Toprak’ı altınla ödüllendirdi.Ülke ve il genelindeki başarıları ile kendilerini gururlandıran öğrencilere canı gönülden teşekkür eden Vali Musa Çolak, “Maddi imkânlardan dolayı dershane desteği alamayan başarılı öğrencilere, Valiliğimizin desteği ile SODES kapsamında Yeşeren Umutlar Derneği ve Siirt İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Yeşeren Umutlar Projesi uygulandı. Proje kapsamında Siirt FEM Dershanesi'nde sınava hazırlanan Yunus Toprak, YGS sonucuna göre Siirt il birincisi ve Türkiye bin 427'ncisi olma başarısı göstererek, önemli bir başarıya imza atmıştır.” dedi.