Sümer İlköğretim Okulu 23 Nisan’ı Kutladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Nazilli’deki ilköğretim okullarında bayram kutlamaları devam ediyor.

Sümer İlköğretim Okulu 23 Nisan’ı Kutladı
Geçtiğimiz yıllarda yaptığı bayram kutlamaları ile adından söz ettiren Sümer İlköğretim Okulunda da ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ kutlamaları bu yıl da görülmeye değerdi. Kutlamalar çocukların sevinciyle ve coşkusuyla büyük bir bayram şenliğine dönüştü. Mahalle muhtarı Erdoğan Dilbaz, mahallenin azaları ve Sümer anaokulu Müdürü Bilal Kavçakar’ın da katıldığı bayram kutlamaları, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmalar ile devam etti. Öğrencilerin yazdığı ve okuduğu şiirler programa ayrı bir renk katarken, özellikle ana sınıfı öğrencilerinin gösterileri, halk oyunları ekibi ve Romen oyunları ekibi gösterileri öğrenciler ve veliler tarafından ilgi ile izlendi. 5. Sınıf öğrencileri tarafından oynanan tiyatro oyunu, davetlilere zevkli anlar yaşattı. Öğrenciler arasında düzenlenen çuval yarışı, sandalye kapma yarışı gibi yarışmalar öğrencilere bayramı bayram tadında yaşatan güzel etkinliklerden olurken, okul çapında düzenlenen satranç turnuvası da ilgi gören etkinliklerdendi.

Program sonunda, çuval yarışı, sandalye kapma yarışı, satranç turnuvası ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi .
Kaynak: İHA