Okul Müdürü, Başarılı Öğretmeni Tebrik Etti

Akıncılar Türk Telekom Lisesi Müdürü Cemalettin Adıgüzel, Anadolu Liseleri Öğretmen Seçme Sınavı'nda Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde il ikincisi olan öğretmen Güler Özdemir'i tebrik etti.

Adıgüzel, Sivas'ta 10 Mart 2012 tarihinde yapılan Fen Liseleri, Sosyal Bilimler Liseleri, Güzel Sanatlar ve Spor Liseleri ile her türdeki Anadolu Liseleri Öğretmen Seçme Sınavı'nda Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde 110 öğretmen arasında ikinci olan Edebiyat Öğretmeni Güler Özdemir'i kutladı.

Adıgüzel ise ''Öğretmenimizi kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Okulumuzun böyle başarılarla tüm Türkiye'de ve ilimizde anılması bizleri çok mutlu ediyor. Bu yarışmalar hem öğretmen arkadaşlarımızı hem de öğrencilerimizin çalışma azimlerini arttırıyor. Biz de bu çalışmaların meyvelerini aldığımız derecelerle göstermiş oluyoruz. Ama bir taraftan da okulumuzda da başarılı bir öğretmen olan Güler Özdemir'in aldığı bu derece itibariyle okulumuzdan ayrılacak olmasını, Akıncılar Türk Telekom Lisesi açısından çok büyük bir kayıp olarak görüyorum'' dedi.

Kaynak: AA