Kursiyerler El İşlerini Sergiledi

Adana Kozan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde nakış ve kurdele kursuna katılan kursiyerler, yaptıkları ürünleri sergiledi.

Kurs hocalığını Nadire Kuzu’nun yaptığı nakış ve kurdele ürünlerinin yer aldığı serginin açılışı Belediye Başkan Yardımcısı Zehra Özgan’ın da katılımı ile gerçekleşti.
Mahmutlu Mahallesi Demirel Sokak üzerindeki binada düzenlenen sergide kurs hocası Nadire Kuzu ve 15 kursiyer tarafından hazırlanan kurdele ve kurdele nakışı ürünleri sergilendi. Açılış öncesi konuşan Kozan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Özgür Tanrıverdi, “Bugün merkezimiz bünyesinde açılan serginin açılışında bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Burada bayanlarımız kendi el becerilerini geliştirerek ürünlerini sergileyeceklerdir. Sergimizde kurs hocamız Nadire Kuzu ve kursiyerlerimiz tarafından hazırlanan birbirinden güzel ürünler yer almaktadır. Sergimizin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Serginin açılışına Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Zehra Özgan, Kozan HEM Müdürü Özgür Tanrıverdi, Mahmutlu Mahallesi Muhtarı A. Alper Hallaç, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Yurdagül Boyraz ve yönetimi, kursiyer öğrenciler ve davetliler katıldı.