Hastaneye 100 Bin Tl Bağış

Hayırsever Gündüz Selbest, Denizli Devlet Hastanesi'ne 100 bin TL değerinde Çocuk Ekokardiyografi cihazı bağışladı.

Hastaneye 100 Bin Tl Bağış
Denizli İl Sağlık Müdürlüğü'nde İl Sağlık Müdürü Dr. Erdoğan Taş, Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Ramazan Canural ve hayırsever Gündüz Selbest arasında protokol imzalandı. Hayırsever Selbest tarafından alınan 100 bin TL değerindeki cihaz ile Denizli Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk binası içerisinde Çocuk Ekokardiyografi Ünitesi açılacak ve üniteye Nazike - Burhan Selbes'in adı verileceği bildirildi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Erdoğan Taş Denizlili hayırseverlere teşekkür ettiğini belirterek, "Hayırsever Burhan Serbest'e çok teşekkür ediyoruz. Kendisi 100 bin değerinde çocuk eko kardiyografi cihazı alarak devlet hastanemize bağışladı. Kendisinden Allah razı olsun. İnşallah bu cihazın çocuklarımıza faydalı olmasını temenni ediyoruz" dedi.

Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Ramazan Canural da bağışlanan cihazın önemli bir eksik olduğuna dikkat çekerek, "Denizlili hayırseverler hastanemize zaman zaman yardımlar yapmakta. Hastanemizde çeşitli birimler kurmakta ve cihazlar almaktadır. Bu memnuniyet verici bir durumdur. Çocuk Ekokardiyografi cihazı gerçekten Denizli'de önemli bir eksiklikti ve çocuklarımızın kalp sağlığı açısından gerekli bir cihazdı. Bu cihazın hastanemize alınmasında katkıda bulunan hayırseverimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: İHA