Espiye Belediye Başkanı Karadere Açıklaması

Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere, ''Halkın yüklediği sorumlulukla hizmet etme görevini layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz'' dedi.

Karadere, Öğretmenevi toplantı salonunda, ilçedeki esnafın katılımıyla düzenlenen toplantıda, ilçede devam ettikleri çalışmaların yanı sıra birçok yeni projeyi de hayata geçireceklerini belirtti.

Gazi Mustafa Kemal Caddesi'nde başlattıkları proje kapsamında yeni düzenlemeler yapıldığını ifade eden Karadere, ''Bu caddemizdeki esnafımız eski kepenklerini değiştirerek otomatik sistemli kepenk kullanmaya başlayacak. Binalar, sahipleri tarafından belediyenin belirlediği renge boyanarak uyum içinde olacak. Cadde trafiği tek yönlü sağlanacak ve yaya kaldırımları genişletilecek. Kaldırımlara ağaçlar dikilerek etrafına oturma bankları yerleştirilecek. İş yerlerinde Vitrin sistemine geçilecek ve kaldırım işgalleri engellenecek. Caddemiz bir alışveriş merkezi ve yaşam alanı olacak'' dedi.

Karadere, Hükümet Konağı Meydan Projesi ve birçok yeni projeyi hayata geçirmek amacında olduklarını anlatarak, şöyle konuştu:

''Hükümet Konağı Meydan Projesi ile 500 metrekare alan çimlendirilecek. Süs ağaçları dikilerek etrafına oturma bankları yerleştirilecektir. Burada bir havuz yapılarak etrafına banklar koyulacak. Atatürk heykelinin kaidesi yeniden yapılacak. Proje sonunda insanlarımızın nefes alabileceği bir alan oluşacak. Halkın yüklediği sorumlulukla hizmet etme görevini layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Halkımızın bir kuruşunu dahi ziyan etmeden ilçemize yapılan yatırım ve hizmetlerle insanlarımız refaha erecektir.' '
Kaynak: AA