Canik Belediyesi Eğitimde Yatırıma Devam Ediyor

Samsun'da Canik Belediyesi, eğitim kurumlarına desteğini sürdürüyor.

Belediye, son olarak Canik Türk Telekom Lisesi'ne modern bir kütüphane kazandırdı. Canik Belediyesi tarafından yapılan kütüphanenin açılışı Başkan Osman Genç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Haluk Melekoğlu, Okul Müdürü Namık Karaman, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı törenle yapıldı. Açılış öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı Osman Genç, eğitimin vazgeçilmezleri olduğunu belirterek, "Göreve ilk geldiğimiz günden itibaren eğitim hep önceliğimiz oldu. Eğitim kurumlarımızın bahçe düzenlemesi, sıva, boya gibi fiziki sorunlarını çözdük. şimdi ise teknolojik yatırım yapıyoruz. Canik'te 7 olan eğitim yuvası sayısını 8 yılda 21'e yükselttik. Eğitim kesinlikle olmazsa olmazımız." dedi.

Eğitime yapılan yatırımın geleceğe yönelik en büyük hizmet olduğunu ifade eden Genç, "Yaptığımız yatırımlarla Canik eğitimde Samsun'un kalbi olmuştur. Canik Başarı Üniversitesi'ni ilçemize kazandırarak eğitimde dev bir adım attık. Yine eğitimde marka olan Bahçeşehir Koleji Canik'in eğitim kalitesini artırmıştır. Samsun'a yeni üniversiteler kazandırmak için çalışmalarımız devam ediyor. Bunların hepsi daha iyi bir gelecek için." diye konuştu.

Canik Milli Eğitim Müdürü Haluk Melekoğlu da Canik Belediyesi'nin eğitime yönelik yaptığı çalışmaların ilçenin eğitim kalitesini artırdığını söyledi.

Canik Türk Telekom Lisesi Müdürü Namık Karaman ise okullarına ve eğitime verdiği desteklerden dolayı Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e teşekkür etti. Okul Müdürü Karaman, desteklerinden dolayı Başkan Genç'e plaket verdi. Daha sonra kütüphanenin açılışını gerçekleştiren Başkan Genç, kütüphaneyi gezdi .