THY, Küçük Yolcuları İçin Hatıra Ormanı Oluşturacak

Türk Hava Yolları , 0-2 yaş arası her yolcusu için bir fidan dikerek farklı şehirlerde hatıra ormanı oluşturacak.

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Orman Genel Müdürlüğü ile THY arasında 0-2 yaş arası her yolcu için bir fidan dikilmesine ilişkin protokol imzalandığı belirtildi.

Açıklamada, ''Ağaçlandırma Seferberliği'' kapsamında, Orman Genel Müdürlüğü ile yürütülen projeyle bir yıl boyunca THY'nin minik yolcuları adına bir milyon fidan dikilerek Türkiye'nin farklı şehirlerinde hatıra ormanları oluşturulacağı kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen THY Genel Müdürü Temel Kotil, bu işbirliğinin halkın fidan dikme bilincini ve katkılımını arttıracağına inandığını ifade etti.

Orman Genel Müdürü Mustafa Kurtulmuşlu da THY'ye ormanların korunmasına yönelik çocukların da yer aldığı bu proje için teşekkür etti.

Açıklamada, THY yolcularının, Orman Genel Müdürlüğü'nün ''Ağaçlandırma Seferberliğine Bir Fidanla Sen de Katıl'' sloganıyla başlattığı kampanyaya, ''THY'' yazıp ''1923''e SMS atmaları halinde 5 lira karşılığında bir fidan dikimiyle katkıda bulunabilecekleri kaydedildi.

- Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı, bir grup Trabzonlu öğrenciyi ağırladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Trabzon'da eğitim veren Özel Gülbahar Hatun İlköğretim Okulu'ndan bir gurubun, sabah saatlerinde stat ile kulüp müzesini ziyaret ettikleri kaydedilirken, Trabzonspor formaları ve atkılarıyla Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda hatıra fotoğrafı çektiren öğrencilerin, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'ni de gezecekleri dile getirildi.

Kaynak: AA