Teknopark Toplantısı Yapıldı

Mersin Teknopar’ın tanıtımı için çalıştay düzenlenmesi düşünülüyor.

Teknopark Toplantısı Yapıldı
Mersin Teknopark Yönetim Kurulu Toplantısı, Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun başkanlığında Valilik Özel Kalem Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya, Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suha Aydın, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Haddat, Akdeniz İhracatçı Birlikleri Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Arslan, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurul Üyesi Rıza Durdu ile Teknopark Genel Müdürü Özgür Durmaz katıldı.

‘Teknoloji Geliştirme Bölgeleri’ mevzuatı hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlenmesine ilişkin fikir alışverişinde bulunulduğu toplantıda, Mersin Teknopark içi tanıtım çalıştayı düzenlenmesi konusu da ele alındı. Teknopark bina yerleşim planı ve ofis durumlarının görüşülmesi ve Mersin Teknopark’ta faaliyet gösteren Tokmak Teknoloji Ltd. Şti.’nin geliştirdiği prototipin eğitim sektöründe kullanılması gibi konuların üzerinde durulduğu toplantıda, iki büyük otomobil firmasının Mersin Bayiliğini yapan ve Teknopark bünyesinde faaliyet gösteren Veldo Mekanik Bilişim Teknoloji Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Veli Doğan da kurum olarak üzerinde çalıştıkları proje ile ilgili olarak Vali Güzeloğlu’na bilgiler verdi .
Kaynak: İHA