Kastamonu Belediyesi'nde Sözleşme Sevinci

Bir yıllık yapılan ve süresi dolan toplu sözleşme Kastamonu Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu’nun memurlarına vermiş olduğu destek sonucu yenilendi.

Kastamonu Belediyesi'nde Sözleşme Sevinci
İmza töreni sırasında bu sözleşmenin memurlar için önemini anlatan bir konuşma yapan Türk Yerel Hizmet-Sen Şube Başkanı Hikmet Çıvgın, “Ete, süte, yumurtaya, elektriğe, doğal gaza ve daha birçok kaleme gelen en az yüzde yirmi zam yapılmıştır. Türkiye Cumhuriyet’i tarihinde ilk defa maaş zammı alamayan memuruna büyük destek veren Sayın Başkanımız Turhan Topçuoğlu’na teşekkürü bir borç biliriz” dedi.

Turhan Topçuoğlu ise konuşmasında, “Belediyede çalışan memurlarımıza bu şekilde bir katkımız olsuysa ne mutlu bize, tatil demeden, bayram demeden halkımıza hizmet için görev yapan personelimiz tüketim maddelerine gelen zamlarla zor günler geçirmektedir. Bizde imkanlarımız doğrultusunda böyle bir katkı yaptıysak, ne mutlu bize” diye konuştu.

Törenin ardından günün anlamına uygun olan plaket takdimi yapıldı. Bu takdim sırasında; Kamusen İl Temsilcisi Ercan Karabacak, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Nedim Afacan, Türk Tarım Orman Sen Şube Başkanı Necati Himmetoğlu, Türk Haber Sen Şube Başkanı Necdet Kutucu ve Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Gürbüz Akın Saygat hazır bulundu .
Kaynak: İHA