Datça Chp’nin Yeni Yönetiminden Protokol Ziyaretleri

CHP Datça İlçe Teşkilatı’nda Timur Kabaklarlı başkanlığına göreve gelen yeni yönetim Kaymakam Hamdi Üncü ve Belediye Başkanı Şener Tokcan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Datça Chp’nin Yeni Yönetiminden Protokol Ziyaretleri
CHP İlçe Başkanlığına seçilmesi nedeniyle nezaket ziyaretlerinde bulunduklarını belirten Timur Kabaklarlı, “Yeni yönetimimizle İlçe Kaymakamımıza ve Belediye Başkanımıza nezaket ziyaretinde bulunuyoruz. Yeni yönetimimizi tanıtacağız. Ben ve yeni yönetimimiz halkımız arasında köprü vazifesi göreceğiz. Onların sorunlarını size iletip çare bulmanıza yardımcı olmaya çalışacağız” dedi.

Başkan Şener Tokcan da, CHP’nin yeni yönetimini kutlayarak, “Yeni yönetim ile beraber Datça da CHP’nin oylarını daha yukarılara çıkarmak için çalışacağız. Bildiğiniz gibi yerel seçimde oyumuzu yüzde elli yediye çıkardık. Bunu daha yukarılara çıkarmak için belediye hizmetlerinin önemi büyük. Çünkü belediye hizmetleri doğrudan insan hayatını etkileyen hizmetlerdir. İyi hizmet veremediğiniz zaman oy oranı çıkmaz. Aksine düşer. Bu da partiyi etkileyen bir durumdur. Bunun için belediye hizmetlerinin kalitesini arttırmak zorundayız” diye konuştu.

Ziyaretleri için CHP’nin yeni yönetimime teşekkür eden Kaymakam Üncü ise, başkan ve yönetim kurulu üyelerini seçilmelerinden dolayı tek tek kutlayarak, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi .
Kaynak: İHA