İlköğretim Okuluna Ana Sınıfı Açıldı
Mersin’in Silifke ilçesine bağlı Arkum Beldesi Arkarası Mahallesindeki Arkarası İlköğretim Okulu’na yeni bir ana sınıfı açıldı.

İl Özel İdaresi ve Arkum Belediyesi işbirliğinde yapılan ve şuan 15 öğrencinin eğitim gördüğü anasınıfını gezen Kaymakam Damatlar, "Eğitime destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz. Okulumuz güzel bir anasınıfına kavuştu. Bu da bölge halkımızın faydasına olacaktır. Bu sınıfın yapılmasında emeği geçen İl Özel İdaresine ve Arkum Belediyesine çok teşekkür ederim" dediOkul Müdürü Mustafa Gök, okulda bulunan minik öğrencilerin daha iyi eğitim alması için yapılan bu okulun herkese hayırlı olmasını diledi.Ana sınıfının hayırlı uğurlu olmasını dileklerinde bulunan Arkum Belediye Başkanı Mehmet Durmuşlu, yapılan sınıfın toplamda 70 metre karelik bir alan içinde olduğunu, öğrencilerin rahat bir ortamda eğitim alabilmesi için belediye olarak üzerlerine düşen görevi yerine getirdiklerini ve belediye olarak sınıfın bütün işçiliğini üstlendiklerini söyledi.
Minikler bizim geleceğimizdir diyen Başkan Durmuşlu, “Beldemizin mahallesinde bulunan Arkarası İlköğretim okulumuzun böyle bir hizmeti alması bizleri çok mutlu etti. Hizmet etmek biz belediyelerin görevi ama bu hizmette bizleri mutlu eden bir yönü daha var. O da geleceğimiz gençlerine yapılan yatırım olmasıdır. Ben hizmetin buraya getirilmesinde emeği geçen herkese belde halkım ve şahsım adına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
