Havalar İsında Havuzlar Şenlendi

Hava sıcaklığının 28 dereceye kadar ulaştığı Adana’da serinlemek isteyenlerin adresi yine havuzlar oldu.

Havalar İsında Havuzlar Şenlendi
Kentin farklı noktalarında bulunan havuzlarda ise hareketlilik göze çarpıyor. Yaz etkisini iyiden iyiye hissettirmeye başlarken, sıcak ve güneşli hava da gündelik yaşamı adeta etkisi altına aldı. Artan hava sıcaklığı kent sakinlerini zaman zaman olumsuz etkilerken, sıcaklardan bunalanlarsa soluğu adeta havuzlarda alıyor. Kentin farklı noktalarında yer alan havuzlarda hareketlilik göze çarparken, önümüzdeki günlerde söz konu hareketliliğin de artması bekleniyor.

Seyhan Nehri’nin kıyısında merkez ilçe Yüreğir’de yer alan HiltonSA Adana Oteli’nin bahçesinde yer alan yüzme havuzu da tatilcilerin en önemli mekanlarından bir haline gelmeye başladı.

Seyhan Nehri ve tarihi Taşköprü manzarasında hem güneşin, hem de suyun tadını çıkartan tatilciler, renkli görüntüler oluşturuyor.

Öte yandan, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden edinilen bilgilere göre; Adana’da bugünkü en yüksek hava sıcaklığının 27 derece olduğu ifade edilirken, sıcaklığın yarın 26 dereceye düşeceği, 26 Nisan Perşembe günü yeniden 27 dereceye yükselirken, 27 Nisan Cuma ve 28 Nisan Cumartesi günü de 28 derece olması beklendiği kaydedildi .
Kaynak: İHA