Fem Başarı Grafiğini Yükseltiyor

Dörtyol FEM Dershanesi'nde Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS)'nda elde edilen başarının coşkusu yaşanıyor.

2012 YGS sonuçlarına göre Dörtyol FEM Dershanesi ilk on binde 6 öğrencisi ile ve 36 ayrı derece elde etti.Sınav sonuçlarıyla ilgili açıklamada bulunan Dörtyol FEM Dershanesi Müdürü Güngör Büyükodabaşı, her yıl olduğu gibi, 2012 YGS sonuçlarına göre Dörtyol FEM Dershanesi'nin birinciliğini devam ettirdiğini söyledi.

FEM Öğrencisi Mustafa Ataç YGS 1, YGS 2, YGS 6. de Dörtyol Birincisi olurken, Dörtyol’da kız öğrenciler arasında Tuğba Aykul’un da 5 puan türünde Dörtyol birincisi olduğunu ifade etti.

Dörtyol FEM Dershanesi olarak kitlesel bir başarı gösterdiklerine dikkat çeken Büyükodabaşı şöyle konuştu: "Başarılarımızın altında FEM Tv (internet üzerinden tüm derslerin anlatımı) REDOKS (randevulu ek ders ve etüt) YEP (yoğunlaştırılmış yatılı etüt programları) Şubeler arası Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi ekstra sınavları yatmaktadır. Tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarında emeği geçen okul öğretmen ve idarecilerine, bizleri destekleyen ailelerine ve dershanemizin fedakar öğretmenlerine teşekkür ederiz." dedi.

YGS'nin ilk basamak olduğunu da hatırlatan Büyükodabaşı, tüm öğrencilerin yılmadan tempolarını artırarak haziran ayındaki LYS'ye motive olmalarını tavsiye etti .