AK Parti Bursa İl Yönetimi İlk Toplantısını Yaptı

Hafta sonu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı kongrede yeniden göreve seçilen AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın ve ekibi ilk toplantılarını yaptı.

AK Parti Bursa İl Yönetimi İlk Toplantısını Yaptı
İl Başkanlığı Toplantı Salonu’nda yedek üyelerin de katılımıyla yapılan ilk toplantıda il yönetimindeki isimler bir araya geldi. Sedat Yalçın, ilk toplantıda yönetime katılan yeni isimleri birbirleriyle tanıştı. AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, yeni yönetim kurulu üyelerine ‘il yöneticiliğin’ getirdiği sorumluluğun teşkilatın ağır görevleri arasında olduğunu bir kez daha hatırlatıp, yeni dönemde Bursa’nın kalkınması ve kent vizyonunun geliştirilmesine yönelik olarak ortaya konacak düşünce ve projeleri hızla yaşama geçirmek için hazır olmaları gerektiğini söyledi.

Yalçın, ekip halinde Bursa teşkilatlarını 2014 seçimlerine hazırlamanın yanı sıra özellikle yerel yönetimler ve bakanlıklarla kurulmuş iş birliğinin geliştirilmesiyle şehirlerin yatırım önceliklerinin saptayıp bununla ilgili çalışmaları yürüteceklerini söyledi.

AK Parti İl Başkanı Yalçın, asil-yedek ayrımı yapılmaksızın tüm yöneticilerin, birlikte hazırladıkları yol haritasına göre hareket ederek Bursa’nın ihtiyaçlarının doğru biçimde sağlanması konusunda fedakârlık edeceğine inandığını kaydetti.

AK Parti Bursa İl Yönetimi’nin ilk toplantısında üyeler daha sonra ilk hatıra fotoğraflarını çektirdi .
Kaynak: İHA