Tatvan Belediyesi'nin Sendikalara Olan Borçları

Tatvan'daki sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Tatvan Belediyesi'nin sendikalara olan borç ve borç faizlerinin düzenlenmesi için, belediye yetkilileri ve sendika temsilcileriyle toplantı düzenledi.

Toplantıya Tatvan Belediye Başkanı Abdullah Ok, Belediye Başkan Yardımcısı Necat Çinik, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bilal Dağdağan, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nevzat Turgut, AVM esnafı ve sendika temsilcileri katıldı.

STK yetkilileri, daha güzel bir Tatvan'a için, Tatvan Belediyesi ile sendikalar arasında uzlaşma sağlamak ve sıkıntıları çözüme kavuşturmak amacıyla toplantıyı düzenlediklerini bildirdi.

Belediye hesaplarına konulan blokelerin hizmetleri aksattığını belirten Başkan Ok, borç, borç faizleri ve ödeme şeklinin biçimlendirilmesi amacıyla sendikalarla görüşmek istediklerini söyledi.

Tatvan TSO Başkanı Dağdağan ise, Tatvan için güzel çalışmalar yapmak istediklerini ve ilçedeki esnafın sıkıntısını gidermek için toplantı düzenlediklerini kaydetti.

Tatvan'da hizmet konusunda sıkıntılar olduğuna dikkati çeken Dağdağan, ''Maddi sıkıntılardan dolayı belediye hizmetinde aksaklıklar oluşuyor. Bu da sendikalara olan borçlardan kaynaklanıyor. Bu konuda bir olup Tatvan'ın sorunlarının beraber aşalım'' dedi.

Toplantıda ortaya konulan taslak konusunda, prensipte anlaşılmaya varıldı ve toplantının bundan sonra da devam edeceği belirtildi .
Kaynak: AA