Miniklerden 23 Nisan Kutlaması

Antalya Özel İnci Kreş ve Gündüz Bakımevi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını öğrencilerin hazırladıkları gösterilerle kutladı.

Miniklerden 23 Nisan Kutlaması
Kreş bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte, çocuklar birbirinden güzel 23 Nisan şiirleri, şarkıları ile günün anlam ve önemini anlatan oyunlarını ailelerine sundular.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda, öğrencilerin seslendirdiği şarkılar ve gösteriler ailelerin keyifli anlar yaşamasına sahne oldu. Program miniklerin kreş bahçesine ağaç dikmeleri ile son buldu. Atatürk sevgisini uyandırmak özgürlük, bağımsızlık düşüncelerinin bir ulusun vazgeçilmez unsurları olduğunu ve bu değerleri koruyacak yegane gücün çocuklar olacağını kaydeden Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdiresi Feden Korkmaz, günün anlam ve önemiyle ilgili şunları söyledi: "Atatürk çocuklara çok önem veriyordu. Bizlerde öğretmenler olarak çocuklarımıza çok değer veriyoruz. Çocukları geleceğe hazırlamak yuvaların en önemli görevidir. Çocukların bayramlarda neler yapıldığını görmesi, toplumsal yaşamın nasıl devam ettiğini anlaması duygu, düşüncelerini ifade edebilmesi çok önemlidir. Bu tür etkinlikler ile sorumluluk ve görev bilincini çocuklarımıza anlatıyoruz. "
Kaynak: İHA