MHP Genel Başkan Adayı Küpçü Ayvalık’ta

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan adayı İsmail Hakkı Küpçü teşkilatları ziyaret çerçevesinde Ayvalık İlçe örgütünü de ziyaret etti.

MHP Genel Başkan Adayı Küpçü Ayvalık’ta
Önceki gün gerçekleşen parti binasında gerçekleşen ziyarette, MHP Ayvalık İlçe Başkanı Dursun İnan öncülüğünde, MHP’li ilçe yöneticileri; Kadın Kolları Başkanı Sevtap Şahin hazır bulundu.

Ziyarette; Genel Başkanlığa aday olmasının nedenleri arasında siyasetteki kaliteyi arttırarak MHP’yi daha iyi yerlere getirmek olduğunu söyleyen Küpçü, “Ülkemizde AKP’nin siyasetteki alternatifi sadece MHP’dir. Bunu tabana iyi anlatmamız gerekiyor. Bizler yüzde 75 sağ oylara talip olmalıyız. Bizim dışımızdaki partilerin programları genel itibariyle Amerikan güdümündedir. Ben hayatın üç yönünü de yaşamış biriyim. Bu birikimimi ülkem için kullanmak istiyorum. 4 ay önce adaylığımı açıklamama rağmen hakkımda herhangi bir karalama yapılamadı. Bizler eleştirmeden sorunlara çözümler üretmek üzere siyaset yapmak istiyoruz” dedi.

MHP kültüründe ikinci bir başkan adayına sıcak bakılmadığı ve tabanın kendisine bakış açısını değerlendiren Küpçü, “Bu durum sadece MHP ile ilgili bir durum değil. Tüm siyasi partilerde durum aşağı yukarı aynı durumdadır. Bizler MHP’de muhalefet hareketi olarak ortaya çıkmadık. Amacımız MHP’yi daha iyi yerlere taşımaktır. Ben tabandan gelen ve tabanı iyi tanıyan bir siyasetçiyim. Bizim barışçı tavrımız ve ileriye dönük projelerimiz MHP tabanında büyük karşılık buluyor. Bizler teşkilatlarımızla bütünleşerek iktidara yürümek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Genel Başkanlığa seçilirse, ilk işinin hazırlamış oldukları acil eylem planını hayata geçireceğini söyleyen İsmail Hakkı Küpçü, “Ülkücüler ülkemizi depreme karşı koruyan temel direkleridir. Taşıyıcı kolonlarıdır. Ama bizim ikinci bir hedefimiz var. Bir binanın depreme karşı tam bir koruyucu hale gelebilmesi için ağırlık merkezi ile simetri merkezinin örtüşmesi lazımdır. Bunun siyasetteki anlamı ise Milliyetçilerin davranış ve fikirleriyle, Milletin davranış ve fikirlerinin örtüşmesi gerekir. Biz milletle bütünleşerek MHP’yi iktidara taşıma gayretinde olacağız. Hükümet ile ilgili çalışmalarımızda da kendi içimizdeki çalışmalarımızda bu konuda son derece titiz davranacağız” diye konuştu .
Kaynak: İHA