"Ben bir adama bu kadar emek gösterseydim..."

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 4 yaşındaki çikolata renkli minik Mahmut'u programına konuk olan ünlü Sunucu Saba Tümer zor anlar yaşadı.

'Ben bir adama bu kadar emek gösterseydim...'
SHOW TV ekranlarında yayınlanan Saba Tümer'şe Bugün programına ünlü şarkıcı Yusuf Güney ve 23 Nisan dolayısıyla da 4 yaşındaki çikolata renkli minik Mahmut konuk oldu.

Mahmut'u kucağına oturtan Tümer zor anlar yaşadı. Önce Tümer'in dediklerine 'anlamıyorum ' diye dalga geçen Mahmut, sonra kendisini öpmek isteyen Saba Tümer 'e rujunu sildirdi. Tümer Mahmut 'u programa çıkartmaya ikna etmek için bisiklet sözü verdiğini de söyledi.

Sorularına cevap alamayan Saba Tümer 'Neden bilmiyorsun, senin her şeyi biliyor gibi bir halin var. Mahmut biraz ağırsın. Kaç kilosun Mahmutcuğum? 30 mu? 30 da göstermiyorsun, dağıldım ' diye konuştu.

Reklam arasına gidecek olan Tümer, Mahmut 'a '60 saniye ara ' dedirtmek için ter döktü. 'Sabrımı sınamayın benim ' diyen Tümer 'Mahmut ben bir adama bu kadar emek gösterseydim şimdi… ' şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE