İçişleri Bakanı Şahin Muğla'da

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Karadenizliler Derneği tarafından düzenlenen geceye katılmak için Muğla'ya geldi.

İçişleri Bakanı Şahin Muğla'da
Dalaman Havalimanı'na inen Şahin, buradan karayolu ile Ula ilçesi Akyaka beldesine geldi. Bakan Şahin'i Dalaman Havalimanı'nda Vali Fatih Şahin ve AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk karşıladı. Şahin, karayolu ile geldiği Akyaka Azmağında, Belediye Başkanı Ahmet Çalca'ya ait restoranda yemek yedi. Bakan Şahin, lahos balığı, Ula Kaymakamı Erol Karaömeroğlu'nun eşi tarafından hazırlanan Karadeniz sarması ve Mısır ekmeği ile salata yedi. Şahin, yemeğin ardından, AK Parti İl binasında partililerle bir araya geldi. Daha sonra Muğla Valiliği’ne geçen Bakan Şahin’i, Vali Fatih Şahin, Belediye Başkanı Osman Gürün ve Muğla Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar kapıda karşıladı. İl protokol üyeleriyle tek tek selamlaşan Şahin, tören mangasını selamladıktan sonra Valilik Anıt Şeref Defteri'ne yazdıktan sonra makama geçti.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Şahin, Muğla’nın coğrafi yapısı itibariyle önemli bir yerleşim merkezi olduğunu belirterek, “Başbakanımız başta olmak üzere diğer ilgili bakanlıklarımızla birlikte Muğla’daki projelere destek veriyoruz. Bundan sonraki süreçte daha da ileriye gideceğine inanıyorum.” dedi.

Bakan Şahin, bir süre Muğla Valisi Fatih Şahin ile görüştükten sonra Marmaris ilçesindeki Karadenizliler Derneği tarafından düzenlenen geceye katılmak üzere Muğla’dan ayrıldı .