GKV'li Ressamlardan Muhteşem Sergi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında GKV Özel Okullarında resim sergisi açıldı.

GKV'li Ressamlardan Muhteşem Sergi
Sergide karakalem, yağlı boya ve pastel boya çalışmalarından oluşan karma sergide iki yüz eser sergileniyor.

Akademik çalışmalar yanında kültür, sanat ve sportif çalışmalarıyla da Gaziantep eğitimine damgasını vuran GKV Özel Okullarında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında karma resim sergisi açıldı. İlköğretim okulu öğrencileri tarafından eğitim öğretim yılı içerisinde yapılan kara kalem, yağlı boya ve pastel boya resim çalışmalarının yer aldığı sergi Genel Müdür Yard.Doç. Dr. Atanur Vergili tarafından açıldı. 200 eserin yer aldığı serginin on gün süreyle ziyarete açık kalacağıifade edildi.

Resim alanında yetenekli öğrencilerin eserlerinin sergilendiği etkinliğin açılışını yapan Yard.Doç. Dr. Atanur Vergili, şöyle konuştu: "Sanatsal faaliyetler öğrencilerimizin bireysel gelişiminde çok önemli rol oynamaktadır.

GKV'li öğrencilerin uzmanlarımız tarafından tespit edilen yeteneklerinin geliştirilmesi yönündeki bilimsel çalışmalarımızın olumlu sonuçları olarak gördüğümüz bu etkinliklerimiz bizleri mutlu etmektedir."Sadece akademik çalışmalarla değil, öğrencilerin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif çalışmalarla da desteklenmesi için özel program uyguladıklarını anlatan Vergili, şunları söyledi: "Resim sanatına ilgisi olan ve bu alanda gelecekte önemli eserlere imza atacak öğrencilerimiz içinde dönem içerisinde özel etkinlik ve çalışmalar düzenlenmiştir. Öğrencilerimizi ve çalışmalara destek veren değerli resim öğretmenlerimiz Hayal Akman Bazoğlu ve Banu Demirağ'la okul idarecilerimizi yürekten kutluyorum"

Yapılan konuşmaların ardından açılan karma resim sergisi öğrencilerin ve konukların ilgi odağı haline geldi .
Kaynak: İHA