Kardeş Öğrencilere 23 Nisan Hediyesi

Amasya Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü çalışanları, şehirde uygulanan "Kardeş Okul, Kardeş Kurum Projesi" kapsamında kardeş kurumları olan Amasya'nın Hamamözü ilçesine bağlı Alan Köyü İlköğretim Okulu ziyaret ederek öğrencilere 23 Nisan hediyesi verdiler.

Kardeş Öğrencilere 23 Nisan Hediyesi
İl merkezine 110 kilometre uzaklıktaki köye giderek öğrencilere defter, kırtasiye ve çantalardan oluşan hediye paketlerini veren Amasya Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü çalışanları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi öğrencilerin sevinçlerine ortak oldular.

Amasya Valiliği'nin yaklaşık 3 yıl önce başlattığı Kardeş Okul, Kardeş Kurum Projesi'nin eğitim ve sosyal yaşam açısından son derece önemli bir proje olduğunu belirten Amasya Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mürsel Kuloğlu, "Kardeş okulumuz olan Alan İlköğretim Okulu'nun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi öğrencilerin ihtiyaçlarını okul öğretmenleri vasıtasıyla tespit ettik. Kalem, silgi, defter, kırtasiye malzemesi ve okul çantasından oluşan hediyelerimizi kardeş öğrencilerimize ulaştırdık. Ağır geçen kış koşulları sonrası ve bayram öncesinde de kardeşlerimizi sevindirmeyi amaçladık. Onların gözlerindeki parıltıyı görmek bizleri mutlu etti" diye konuştu.

Kaynak: İHA