Tamsaha'nın 90. Sayısı Yayında

TamSaha dergisinin Nisan sayısı yayında.

Derginin 90. sayısında dünya ve Türkiye futbolunun gündemindeki konuları, röportaj ve dosyalarla ele alanıyor.Millî Takım'ın başında 4.5 ayını dolduran Abdullah Avcı ile bugüne kadar aldığı mesafeyi, yeni yapılanmayı, plan-projeleri ve hedefleri konuştuk: "Coşku da olacak disiplin de..."Henüz 15 yaşında AZ Alkmaar altyapısında parlamaya başladı.

Hollanda Genç Millî Takımlarının ilk "yabancı" kaptanı olarak nam saldı ve dünyanın en büyük kulüplerini peşinden koşturmaya başladı.

Arsenal'i bir gençler kulübüne dönüştüren Arsene Wenger'in elinde şekillenen oyun yapısıyla Fabregas'ın halefi olarak gösteriliyor. Oğuzhan Özyakup: Wenger'in Türk prensi.Almanya'da doğup futbol altyapısını da orada alan bir oyuncu olarak Türk futboluyla çok genç yaşta tanıştı. 15 yaşında altyapısına ayak bastığı Trabzonspor'dan pişmesi için gönderilmesinin ardından geri dönebilmesi için uzun yıllar geçmesi gerekti.

Aykut Akgün: Ak günleri geç gördü!Gerek oynadığı futbolla, gerekse de aldığı sonuçlarla bu sezonun fark yaratan takımlarından olan Gençlerbirliği’nde ön plana çıkan isimlerinden biri oldu. 19 yaşında Alibeyköyspor’la profesyonel sözleşme imzaladığından bugüne kadar düzenli olarak forma giyme şansı buldu.

Bunu da kendisine koyduğu hedeflerden biri olan sindire sindire, yavaş yavaş yükselmek tanımı altında gerçekleştirdi. Oktay Delibalta: "Risk almadan başarılı olunmaz"Bursaspor'a gelene kadar sadece Premier Lig takımlarında forma giyen, Leeds United, Liverpool, Sheffield Wednesday, Charlton, Aston Villa ve West Bromwicht'te kazandığı tecrübeyi Süper Lig'e başarıyla yansıtan Scott Carson, TamSaha'nın kariyeri, İngiliz futbolu, Süper Lig ve hedefleri üzerine sorularına içtenlikle karşılık verdi: "Rüştü bir efsane"Ayrıca, "Futbolun kalbi İstanbul'da attı", "UEFA Kulüp Lisanslama Raporu: Mızrak çuvala sığmıyor", "Futbol Ekonomi: Batan kulüpler", "Münih'in iki kıyısı", "Orta direk ses veriyor", "Unutulmaz üçlüler", "Üçlünün evrimi: Defansta eksik mi var?", "Ziraat Türkiye Kupası: Büyük deprem!", "Şampiyonlar Ligi: Ufukta El Clasico finali var!", "UEFA Avrupa Ligi: Avrupa acı vatan!", "İstikrar Abideleri: 400 kere maşallah", "Teknoloji gol çizgisini geçmek üzere!", "Futbolumuzun kadınları" dosyalarıyla TamSaha'nın Nisan sayısında da futbol kültürünün değişik konularıyla, farklı bir içerik yer alıyor .