Köy Halkından Posbıyık'a Plaket

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Şamlar köyü Kabaklar Mahallesi sakinleri, Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a plaket verdi.

Köy Halkından Posbıyık'a Plaket
Karadeniz Ereğli Şamlar Köyü 1. Azası Tahsin Aydın, Kabaklar Mahallesi Dernek Yöneticisi Halil Aydın, mahalle sakinlerinden Abdullah Şen ve gazeteci Erol Acar, Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret ederek, köye ve Kabaklar Mahallesi’ne yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti. Şamlar Köyü Muhtar Azası Tahsin Aydın, “Başkanım, Şamlar köyümüze sizden talep ettiğimiz ihtiyaçlarımıza yardımcı oldunuz. Size köyümüz ve Kabaklar Mahallesi sakinleri adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Posbıyık ise "Ereğli artık 31 mahallesi, 109 bin 400 nüfusuyla büyük bir kent. Tabii ki bir taraftan mahallelere hizmetlerimizi götürürken diğer taraftan imkanlarımız ölçüsünde köylerimize de yardımlarda bulunuyoruz. Köylerimizdeki halkımızın yaşamını daha da kolaylaştırabiliyorsak bizim en büyük mutluluğumuz bu olur.” diye konuştu.

Şamlar köyü sakinleri, Belediye Başkan Yardımcısı Turan Çınar’ı da ziyaret ederek, verdiği destekten dolayı plaket takdim etti .