Karatay Gençlik Meclisi’nden Tanıtım Toplantısı

Konya’nın merkez Karatay İlçe Kent Konseyi Gençlik Meclisi, düzenlediği toplantıyla alt komisyonlarının tanıtımını gerçekleştirdi.

Karatay Gençlik Meclisi’nden Tanıtım Toplantısı
Konuyla ilgili düzenlenen toplantıya Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri, Karatay Kent Konseyi Meclis Başkanı Ali Ergun, Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Abdurrahim Arslan ve çok sayıda genç katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Karatay Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Abdurrahim Arslan, Gençlik Meclisi’nin Karatay Belediyesi’nin öncülüğünde gençlerin kültür, eğitim ve düşünce farkı gözetmeksizin gençliği temsil etmek için kurulan ve gençliğin sesini duyuran bir meclis olduğunu söyledi.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ise, Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile birlikte gençlerin istekleri doğrultusunda bir şeyler yapmanın gayreti içerisinde olduklarını dile getirerek, “İhale aşamasında olan Gençlik ve Kongre Merkezi'nin 2012 yılı içerisinde temelinin atılmasıyla Karatay’ın en büyük yatırımlarından birini gençliğin hizmetine sunacağız. Karatay Gençlik Meclisinin her zaman yanında olduk. Gençlerdeki pozitif enerjinin farklı aktiviteler ve çeşitli programlarla ortaya çıkarılması gerek” şeklinde konuştu.