FEM Dershanesi’nden YGS Provası

Bursa FEM Dershanesi, 2012 YGS ile aynı saatte 9-10 ve 11. sınıf öğrencilerine Öğretmen Eyüp Topçu Anadolu Lisesi’nde sınav provası yaptı.

FEM Dershanesi’nden YGS Provası
Sınava 15 dakika kala salonlara alınan öğrencilerin cep telefonları sınav öncesi toplandı. Sınava giren öğrenciler bu heyecanı yaşamaktan memnun olduklarını belirtti.

Öğrenciler, ‘’Gelecek yıl bizi bekleyen YGS sınavını bu yıldan tecrübe etme imkanı bulduk. Bu sınavla YGS hazırlık çalışmalarına biraz daha önem verilmesi gerektiğini gördük. Bunun gibi bazı deneme sınavlarının okullarda yapılması bizim için çok faydalı olacaktır.’’ dedi.

Dershane Müdürü Muharrem Toprak ise “Gelecek yıl YGS sınavının ocakta yapılma ihtimali var, böylece YGS hazırlık süreci kısalacak. Bu kadar kısa süre içinde öğrenci bütün sınav konularını öğrense de edindiği bilgiyi sınavda kullanacak hız ve beceriye ulaşamaz. Bu beceri ancak çok soru çözerek kazanılır. Bu anlamda öğrencinin zamana ihtiyacı var. YGS-LYS maratonunda tekerlek tümseği aşmıştır, artık sizler de YGS-LYS öğrencilerisiniz.” şeklindekonuştu.

Toprak, FEM Dershaneleri olarak gelecek yıl bütün öğrencileri bekleyen zorlu sınav maratonunda yanlarında olduklarını belirterek, bundan sonra da bazı deneme sınavlarını okullarda yapacaklarını sözlerine ekledi .