Do Şampiyonası'' Yapıldı

Akçakale'de ''Budokai-do şampiyonası'' düzenlendi.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamaya göre, Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Akçakale Spor Salonunda organize edilen Şanlıurfa, Diyarbakır ile Hatay ve ilçelerinden toplam 90 sporcunun katıldığı ''Budokai-do müsabakaları'' sonunda çeşitli kilolarda ilk üçe giren 35 sporcuya madalya ve plaketleri yetkililer tarafından verildi.

Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl, ''Budokai-do karate müsabakaları''nın ilk defa Akçakale'de düzenlenmesinin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Bu tür müsabakalarla gençlerin spora olan sevgisini artırmasının yanında, onlara dışardan gelen sporcularla kaynaşmayı dayanışmayı ve güzel arkadaşlıklar kurmayı da hedeflediklerini ifade eden Aygöl, turnuvanın düzenlenmesinde katkısı bulunan herkese teşekkür etti.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ise Akçakale Kaymakamı Aygöl ve Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ın spora katkı sunduğunu belirterek, teşekkür etti ve katılımcı tüm sporcuları kutladı.

Şampiyonayı Akçakale Belediye Başkanı Ayhan, İlçe Jandarma Komutanı Kadir Akbey ve Emniyet Müdürü Mehmet Topçu ile vatandaşlar izledi .