Divriği'de Satranç Turnuvası Düzenlendi

Divriği'de satranç turnuvası düzenlendi.

Erdemir Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından düzenlenen turnuvanın Nuri Demirağ Endüstri Meslek Lisesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen ödül törenine şirket genel müdürü Sedat Orhan, Divriği Belediye Başkanı Hakan Gök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Babamgül ve çok sayıda öğrenci ile veli katıldı.

Genel müdür Sedat Orhan, şirketlerinin geleneksel olarak düzenlediği satranç turnuvasının altıncısını gerçekleştirdiklerini, çocuklara ve gençlere satranç sevgisini aşılamak, satranca ilgi duyanları teşvik etmek istediklerini belirterek, ''Divriği halkı ve şirketimiz arasındaki iletişimi güçlendirmek amacıyla geleneksel olarak düzenlediğimiz satranç turnuvasının beşincisini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz'' dedi.

Turnuva sonunda ilköğretim kategorisinde İstiklal İlköğretim Okulu'ndan Esat Karahasan birinci, İstiklal İlköğretim Okulu'ndan Özkan Taş ikinci, Selavattepe İlköğretim Okulu'ndan Fatih Bilgin üçüncü oldu. Lise kategorisinde ise Nuri Demirağ Endüstri Meslek Lisesi'nden İsmail Er birinci, Nuri Demirağ Endüstri Meslek Lisesi'nden Ahmet Furkan Semiz ikinci, Divriği Lisesi'nden Melih Çevik üçüncü oldu.

Dereceye girenlere ödüllerini Sedat Orhan, Hakan Gök ve Yusuf Babamgül verdi .