Amirim teklif ederse böyle eder... Evlensen ya benle!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve MHP Tekirdağ milletvekili Bülent Belen'in tepkisini çeken Behzat Ç.-Savcı Esra'nın nikahsız birlikteliği, Behzat Ç.'nin evlenme teklifiyle son buluyor.

Amirim teklif ederse böyle eder... Evlensen ya benle!
Star Tv ekranlarında yayınlanan fenomen dizi 'Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi 'dizisindeki nikahsız birliktelik tarihe karışıyor. Behzat Ç. bu hafta ekrana gelen bölümüyle, izleyicilerini yine şaşırttı. Türk dizi tarihinin en ilginç evlenme teklifine sahne olan dizide, Behzat Ç. sabaha karşı, Savcı Esra'nın kapısını çalar ve Savcı Esra'ya evlenme teklif eder.

Behzat Ç.'nin evlenme teklifini hiç düşünmeden kabul eden Savcı Esra ise sevincini, kendini Behzat Ç'nin kollarına atarak gösterdi.

TWİTTER BU TEKLİFLE SALLANDI

Kendine has üslubu ile evlenme teklifi yapan Behzat Ç.'nin Savcı Esra'ya 'Evlensen ya benle... Evlencen mi? 'sözleriyle yaptığı ilginç evlenme teklifi sosyal paylaşım sitesi Twitter'da da gecenin konusu oldu.

SİYASETTEN TEPKİ GELMİŞTİ

Behzat Ç ve Savcı Esra'nın nikahsız birlikteliği Bakan Fatma Şahin'in tepkisini çekmiş, Bakan Şahin 'Türk ailesinin temeline dinamit konuluyor. Bir savcı ile bir emniyetçi nikâhsız bir şekilde birlikte yaşıyor 'demişti.

TBMM Genel Kurulunda kadına şiddet yasası ele alınırken konuşan MHP Tekirdağ milletvekili Bülent Belen de ''Behzat Ç. Adlı dizide, Türk ailesinin temeline dinamit konuluyor. Bir savcı ile bir emniyetçi nikâhsız bir şekilde birlikte yaşıyor ve emniyet görevlisi, savcı rolündeki bayana karşı çok sert davranıyor, kadını aşağılayıcı sözler ve davranışlarda bulunuyor ''sözleriyle diziyi eleştirmişti.

BEYAZ GAZETE