Bulgaristan'dan 12 Puanı Garantiledik

Eurovision Bulgaristan temsilcisi Sofi Marinova ,Can Bonomo’nun yarışmada seslendireceği parçayı değerlendirdi. Marinova, ‘’Türkiye yarışma için nasıl bir şarkı yapması gerektiğini iyi biliyor. Parça o kadar güzel olmuş ki Can Bonomo’yu öpeceğim ‘’ dedi.

Bulgaristan'dan 12 Puanı Garantiledik
Beyaz Tv ekranlarında Tayyar Işıksaçan 'ın konuğu olan Sofi Marinova, samimi açıklamalarda bulundu. Can Bonomo 'nun parçasının çok iyi bir şarkı olduğunu söyleyen Marinova, Türkiye 'ye yarışmada başarılar diledi. Türk mutfağını ve Türkiye 'yi çok sevdiğini kaydeden Marinova, yarışma sonucuna dair tahminlerde de bulundu. 15 yıllık şarkıcı olduğunu, hem kendi hem de Bonomo 'nun şarkısını iyi bildiğine işaret eden Marinova, ' 'İlk beşlerde olmalıyız. Daha iyileri de olabilir ama Allah bilir ' ' dedi.

Programın ilerleyen dakikalarında ise Türk rakibinin parçasını değerlendiren Marinova, Türkiye 'nin Eurovision için nasıl bir şarkı yapması gerektiğini iyi bildiğini söyledi. Sertap Erener 'le gelen birinciliği de hatırlatan Marinova, ' 'Türkiye, hem Avrupa müziğini hem de etnik müziği çok iyi biliyor. Parça o kadar güzel olmuş ki Can Bonomo 'yu öpeceğim ' ' şeklinde konuştu.

Can Bonomo 'nun, parçasını İngilizce okuyarak doğru bir tercih yaptığını ifade eden Marinova, ' 'Ben İngilizce bilseydim, ben de parçamı İngilizce okuyacaktım. Bütün dünyanın parçaları anlayabilmesi için İngilizce seslendirilmesi lazım. Bence Can Bonomo doğru olanı yapmış ' ' dedi. Tayyar Işıksaç 'ın sorusu üzerine Bulgaristan 'dan Türkiye 'ye 12 puan gelebileceğini de kaydeden Marinova, Bulgar halkının Türk müziklerini çok sevdiğini belirtti.