'Ben 90 60 90 Bir Kadınım Ya...'

Ünlü modacı Cemil İpekçi'nin bu yaz gazetecilere büyük bir sürprizi var...

'Ben 90 60 90 Bir Kadınım Ya...'
Show Tv 'de Saba Tümer 'in sunumuyla ekrana gelen Saba Tümer 'le Bugün programına konuk olan Ünlü modacı Cemil İpekçi, samimi açıklamalarda bulundu. Gelecek günlerde yapmayı planladığı projeleri anlatan İpekçi, gazetecilerden de dert yandı.

Programın ilk dakikalarında adeta kadınlık dersi veren İpekçi, ' 'Kadınlar imkanları varsa ameliyat masasından kalkmıyor. Ben kadının güzelliğini bakışından görürüm. Meslek hayatında öyle kadınlar gördüm ki, 110 kilo ama bir bakıyor bir kıvırıyor ki bence 10 tane 18 'liği atıyor ' ' şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz günlerde sevenlerine verdiği albüm müjdesi hakkında da konuşan ünlü modacı, programın ilerleyen dakikalarında ise esprili bir üslupla gazetecilerden dert yandı.

' 'Şimdi o gazeteciler bekliyordur. Ben Brigitte Bardot 'um ya. Ben 90 60 90 bir kadınım ya… ' ' diyerek sözlerine başlayan ünlü modacı, ' 'Ben bu herifleri anlamıyorum. Sen ne bekliyorsun benim mayoyla çıkışımı. Hayır neyi mi çekeceksin mayoyla? Her sene bir mayoyla bir resmim basılıyor. Zannedersin bayan çekiyorlar ' ' dedi. Yaşananlardan dolayı sinirinin bozulduğunu ve son iki senedir özel mayolar yaptırdığını söyleyen İpekçi, yine esprili bir dille bu yaz için hazırlayacağı mayonun daha 'şok' yaratacığını belirterek ' 'Cemil İpekçi sarı mayoyla denize girdi. Bak Türkiye 'nin bütün sorunları kurtuldu. Bu haberi verdi, Türkiye 'nin bütün sorunları bitti. Hiçbir derdimiz kalmadı. Cemil İpekçi hangi mayoyla denize girdi? Cemil İpekçi 'nin sevgilisi kim? Bunlar bulunursa, Türkiye 'nin işsizlik-sağlık sorunu çözülecek. Bütün bunlar bana bağlı yani ' ' dedi.