Karapınar’da Sakal-ı Şerif Heyecanı

Konya’nın Karapınar ilçesine, Sevgi Pınarı Derneği tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Sakal-ı Şerif getirildi.

Karapınar’da Sakal-ı Şerif Heyecanı
Sevgi Pınarı Derneği tarafından Karapınar Sultan Selim Camii'nde ziyarete açılan Sakal-ı Şerif, vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Sakal-ı Şerif, Karapınar Sultan Selim Camii imam hatibi Vehbi Aydınlı’nın duaları ile vatandaşların ziyaretine açıldı.
Meke Eğitim Hizmetleri Şirket Müdürü Seyit Mehmet Ünal ve Sevgi Pınarı Derneği Başkanı Ünal Karagöz’ün de hazır bulunduğu ziyarette duygu dolu anlar yaşandı.
Kutlu Doğum Haftası'nın dünyanın dört bir tarafında kutlandığını ifade eden Dernek Başkanı Ünal Karagöz, “Dua ve salâvat eşliğinde Peygamber Efendimiz'in (sas) Sakal-ı Şerifi’ni Karapınar’da da yaşadık. Peygamber Efendimiz (sas) bizim rehberimiz, önderimiz. Bunun için bu kutlu günlerde halkımıza yönelik faaliyetlere devam edeceğiz. Dernek olarak ziyarete gelen ve Sakal-ı Şerifi getirmemize vesile olan tüm arkadaşlarımı ve halkımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.