Başkan Ayaz, Minik Konuklarını Ağırladı

Başiskele Kullar Hacı Mustafa Özsoy İlköğretim Okulu Sınıfı Öğretmeni Dilek Unay ve 4. Sınıf öğrencileri Tuğba Gümüş, Feyzanur Özer, Zehranur Öztonga, Merve Kuru ve Oğuzhan Balaban önceki gün Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ı makamında ziyaret ederek belediyecilik hakkında bilgiler aldı.

Başkan Ayaz, Minik Konuklarını Ağırladı
Başkanlık makamında gerçekleşen buluşmada Başkan Ayaz, minik öğrencileri tek tek öperek onlara birer kitap hediye etti. Sınıf öğretmeni Dilek Unay, belediyecilik ve yerel yönetimler hakkında bir çalışma yaptıklarını belirterek,” Bugünkü ziyaretimizde öğrencilerimiz kendi hazırladıkları soruları sayın başkanımıza sordu. Buradaki amacımız. Bir belediyenin nasıl yönetildiği ve belediyeciliğin ne olduğuydu. O yüzden öğrencilerimiz sordu sayın başkanımızda tüm sorulara onların anlayacağı dille cevap verdi” ifadelerini kullandı.

Başkan Hüseyin Ayaz’da öğrencilerimiz daha çok belediye ne demek, bir başkan ne görev yapar. Belediyenin yaptığı hizmetler, çevre ve sahillimiz hakkında sorular sordu. Bende onlara belediyenin ve beraberinde belediye başkanın ne görevler yaptığını anlattım. Miniklerimiz oldukça meraklıydı. Güzel sorular hazırlamıştı. Umarım yarınlarımız olan minikler bu meraklarıyla ideallerine ulaşır. Belki de aralarından biri belediye başkanı olur. O zaman bu yılları hatırlar ise bizlerde onların başarısıyla gurur duyarız” diye konuştu.

Kaynak: İHA