Ortaca SGK’dan Öğrencilere Eğitim

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Ortaca Merkezi tarafından Ahmet Ateş Mesleki Eğitim Merkezi (METEM) öğrencilerine “Güvenlik Mevzuatı ve Uygulamaları” hakkında bilgi verildi.

Ortaca SGK’dan Öğrencilere Eğitim
Sosyal Güvenlik Kurumu Ortaca Merkezi Naci Şahin Eğitim Salonu’nda verilen sunumlu eğitim hakkında bilgi veren Sosyal Güvenlik Denetmeni Muğla-Ortaca Sosyal Güvenlik Müdür Vekili Öskan Arslan; “ Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Ahmet Ateş Mesleki Eğitim Merkezi 10. Sınıf Muhasebe bölümü öğrencilerine Sosyal Güvenlik mevzuatı ve uygulamaları hakkında bilgiler verildi.

Sorumlu öğretmenleri Sezen Uçar ve beraberindeki yaklaşık 30 öğrenciye, Ortaca Sosyal Güvenlik Merkezi Naci Şahin Eğitim Salonunda,2 saatlik sunum yapıldı. Sunum sonunda soru-cevap olarak öğrencilerin soruları yanıtlandı.Okul hayatından iş hayatına atılacak öğrencilere vermiş olduğumuz bu eğitimle; gençlerimizdeki Sosyal Güvenlik bilincini arttırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Verilen eğitim sonunda öğrenciler SGK Ortaca Merkez Müdürvekili Sosyal Güvenlik Denetmeni Öskan Arslan’a çiçek hediye ederek teşekkür etti .
Kaynak: İHA